Horeca verhuur

Horeca verhuur is onze specialiteit. Drankengilde B.V. heeft specialisme & expertise hoog in t vaandel staan. Omdat wij specialist in dranken zijn en over expertise beschikken op gebied van drankverstrekking, leggen wij ons ook bij de horeca verhuur alleen toe op alles wat met het tappen, koelen en uitschenken van dranken te maken heeft en niets meer dan dat. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op de dingen die het belangrijkst zijn. Namelijk, een goed gekoeld drankje en perfecte biertap, koel- en uitschenk materialen.

Horeca verhuur materiaal

Drankengilde B.V. heeft een groot assortiment aan horeca materialen. Ons horeca verhuur assortiment bestaat uit:

Bier taps, koelbuffet, koelkasten, uitschenk & voorzetbuffetten, evenementen bars, spoel buffetten, koelaanhangers, tapwagens, koelcontainers, ijsblokjes machines, bartaps en water aan & afvoer materialen. Desgewenst zorgen wij voor betrouwbaar en geschoold horecapersoneel. Zo zijn we op alles voorbereid en helpen wij u graag bij alles wat er bij uw horeca evenement komt kijken. Neem vrijblijvend contact op.

Biertap huren

Een biertap huren kan bij Drankengilde tegen een scherp tarief. Wanneer is het een goed moment voor het huren van een biertap?

  • Bedrijfsfeestje
  • Verjaardag
  • Trouwerij

Voorzie uw gasten van een gekoeld tapbiertje op uw verjaardag of bedrijfsfeestje door een biertap te huren bij Drankengilde.nl. Vaak hebben biermerken hun eigen koppeling voor het aansluiten van een fust op de biertap. Dit is echter geen probleem wanneer u een biertap huurt bij Drankengilde.nl. Wij passen ons namelijk aan, aan de wensen van de klant. De klant staat immers hoog in het vaandel bij ons! Daarnaast bent u voor alle horeca verhuur bij ons aan het juiste adres. Wij bieden materialen en dranken voor elk feest!

Contact

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Horeca verhuur

Onze service en horeca verhuur materialen zijn o.a. ingezet bij:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV