Horeca groothandel Groningen

Horeca groothandel nodig? Wij werken vanuit de overtuiging dat de Nederlandse Horeca en Grootverbruik behoefte heeft aan een volledige onafhankelijke en betrouwbare drankenspecialist met eerlijke prijzen, goede tips en adviezen met als gezamenlijke doel. Het succes en financieel gezond houden van uw zaak.

Horeca groothandel Drankengilde heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit:

Doordat wij als horecagroothandel onafhankelijk zijn kunnen vrijwel alle soorten en merken dranken die verkrijgbaar zijn op de markt uit voorraad geleverd worden. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. Deze producten worden betrokken uit binnen- en buitenland.

Horeca groothandel

Horeca groothandel met breed assortiment

Wij leveren de producten uit onze online webwinkel via onze vaste transporteur Transmission door geheel Nederland. In dit geval wordt uw bestelling bij de deur afgeleverd en dient uzelf te zorgen voor verdere transport en afhandeling van uw goederen. U bent er dan zeker van dat u uw producten voor de scherpste prijs van heel Nederland in huis hebt.

Zelf afhalen bij de horeca groothandel

U kunt er echter ook voor kiezen om de goederen zelf af te halen in Groningen bij de horeca groothandel. Op deze manier houdt u zelf de controle en kunt u zelf bepalen wanneer u het ophaalt. Door wisselende tijden in de horeca is dit zeker een interessante optie voor u. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken. U bent ervan verzekerd dat wij samen met u komen tot het perfecte aanbod, zodat u met een tevreden gevoel terugkijkt.

Contact

Aarzel niet en neem contact met ons op.

Horeca groothandel

Onze service en materialen zijn o.a. ingezet bij

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV