Horeca advies

Horeca advies nodig van een adviesbureau? Als oud horecaondernemers hebben wij geleerd dat onafhankelijkheid van welk merk dan ook het beste werkt en het meeste voordeel oplevert. Krijgt u van een bepaalde leverancier bijvoorbeeld een koelkast, een tap, een mooie neonverlichting en een hele mooie bonus!!! In de meeste gevallen betaalt u deze gewoon zelf doordat in de kostprijs van het product rekening is gehouden met dit soort kosten. Wist u dit? Daarom is horeca advies van een ervaren specialist altijd van toegevoegde waarden. Drankengilde denkt in mogelijkheden en probeert het maximale uit uw budget te halen. Zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit en wensen. De adviseurs van Drankengilde staan u graag bij advies van inrichting tot inkoop.

Horeca advies voor iedereen

Is het volume aan dranken wat u doet niet zo riant als grote horecagelegenheden? Heeft u dus bijvoorbeeld een:

  • buurtcafé,
  • kantine,
  • vereniging,
  • dorpscafé of
  • buurthuis?

Dan bent u hoogstwaarschijnlijk niet interessant voor een merkeigenaar of importeur. In alle andere gevallen wil iedereen u ook graag leveren zonder handtekening of contract. Juist omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij u het beste horeca advies geven. Het maakt voor ons geen verschil of u kiest voor bepaalde merken, of kiest voor onze huismerken. In alle gevallen is ons verdienmodel hetzelfde en kijken we samen wat voor uw zaak het beste werkt. Wij bieden horeca consultancy op maat voor iedere ondernemer.

Drankengilde, veel meer dan alleen advies

Wij werken niet met contracten, kunnen u tegen kostprijs behulpzaam zijn bij aanschaf, installatie en onderhoud van bijvoorbeeld uw bier tap installatie, dranken koelingen, gepersonaliseerd glaswerk, vilt, tapknoppen, uithangborden et cetera. U kunt ondernemen en bent zelf baas, de rest doen wij. Van het horeca advies t/m de uitvoering van een volledige verzorging van dranken en installaties.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van materialen voor de horeca.

Neem vrijblijvend contact op


Horeca advies nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Horeca advies

Onze horeca consultancy is o.a. ingezet bij:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV