Wijn

Wijn is één van onze meest verkochte artikelen. Door het diverse aanbod van zowel rode, witte als rosé wijn, is er altijd een mooie balans te vinden in wat u uw gasten wilt inschenken. Voor iedere wijnliefhebber een passende soort

Onze huiswijnen Sommer Gold zoete witte wijn uit Duitsland, de Spaanse Don Juan Chardonnay droge witte wijn, Don Juan Tempranillo rode wijn en Don Juan Rosé zijn geselecteerd uit de mooiste en beste huiswijnen. De prijs-kwaliteit-verhouding is voor al deze wijnen ook zeer voordelig voor u.

Van onze huiswijnen kunnen we stuk voor stuk zeggen dat zij meer dan waar voor hun geld zijn. Om ook de echte wijnliefhebber van dienst te kunnen zijn hebben wij Marvin Pas van het Wijnkompas in huis gehaald. Hij kan u adviseren bij de juiste keuze uit een breed assortiment aan huiswijnen, kaartwijnen, prosecco, champagne of zelfs custom made wijnen.

Naast al onze verschillende soorten wijn bieden we voor een complete verzorging en catering van uw evenement ook frisdrank en natuurlijk het lekkerste bier.

Onze service en materialen zijn o.a. ingezet bij

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV