Bier

Bier is de belangrijkste productgroep onder ons assortiment. Wij bieden u een Premium Pilsener op fust onder de naam Gildepils. Deze is verkrijgbaar in 20Ltr, 30Ltr, en 50Ltr met 5% alc. Ons Premium Pilsener heeft een prachtige, neutrale goudtint, een zalige afdronk en 5% alcohol. Dit premium pils heeft een prettige herkenbare Nederlandse smaak. Dit pils is full service verkrijgbaar inclusief glaswerk Vaas 20cl en vilt. Vraag naar de Mogelijkheden. Onder de naam Superbier hebben wij in 50 Liter fusten een 4,85% alc. bier beschikbaar tegen een uitermate scherpe prijs en ook dit pils zal niet misstaan in kantine of evenement. Uw eigen Merk pils op de tap! Zelfde product, zelfde opbrengst, Bespaar € 16.600 per jaar (200 fust).

Bier verzorgen op locatie

Naast een breed assortiment kunt u ook biertappen huren. Voor feesten, evenementen en partijen of huwelijken is het huren van een biertap ideaal. Zowel voor kleinschalige feesten van 20 tot 50 man, als iets grotere evenementen waar meer dan 100 man op af komen. Drankengilde.nl helpt u graag en biedt daarom ook horeca advies en een totale evenementenservice aan. Wij begrijpen als geen ander dat het lastig inschatten is hoeveel dranken, eten en materialen er ingekocht moet worden. Om u zo efficiënt mogelijk in te laten kopen, gaan we graag samen in gesprek met u om de catering zo goed mogelijk te verzorgen.

Natuurlijk leveren wij fusten, kratten en blikken van de bekende merken zoals Affligem, Heineken, Amstel, Hertog Jan, Jupiler en Warsteiner uit voorraad. Daarnaast hebben we altijd de Mexicaanse Bieren Corona, Desperado’s en Salitos op voorraad.

Onze service en materialen zijn o.a. ingezet bij

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV