Catering Groningen

Catering in Groningen laat u verzorgen door Drankengilde. De verzorging van dranken tijdens verschillende evenementen vergt expertise, flexibiliteit en inzet. De juiste dranken in de juiste hoeveelheid voor het juiste publiek is maatwerk. Drankengilde in Groningen kan u hierbij adviseren en begeleiden voor de perfecte catering. Dankzij onze jarenlange ervaring in de catering zorgen wij voor de beste service. Voor een compleet horeca advies plannen wij graag een afspraak voor u in. Drankengilde biedt catering en meer!

Cateraar op locatie

In samenwerking met een aantal bekende merken kunnen wij uw evenement voorzien van een top uitstraling. Voor de dranken catering gebruiken wij meerdere A-merken. Of het nu gaat om het verzorgen van een heerlijk glas premium tap pils of merk bier zowel in vaten van 20, 30 of 50 liter of per tanks van 500 liter. Of juist diverse frisdranken of wijnen zoals Coca-Cola, Fanta, Sprite, Spa bronwater, rode wijn, witte wijn, diverse mixdranken, energy dranken of kant en klare pre mix evenementen dranken, wij leveren alles wat u nodig heeft op het gebied van dranken en evenementen materiaal.

Catering Groningen en Friesland

Drankengilde biedt niet alleen catering in Groningen en Friesland, maar door heel Nederland. U kunt ervoor kiezen om uw dranken voordelig los in te kopen en daarnaast de nodige evenementen materialen los bij te huren. U kunt er al bij evenementen vanaf 2000 Liter voor kiezen een all-in vaste literprijs met ons af te spreken. Dat is inclusief vervoer, materialen op en afbouw! Alle nog gesloten dranken die over zijn gebleven kunnen uiteraard retour en bij bestellen tot diep in de nacht is ook geen probleem. Klik hier voor de tarieven.

Evenementen Groningen

Ook verzorgt Drankengilde.nl vaak de catering op diverse locaties in Groningen en Friesland. Evenementen zijn er in Groningen in overvloed en wij verzorgen op evenementen als Foodtruck Festival Groningen, Nacht van Stadskanaal, Kopjek, Graspop en Kadepop de dranken en materialen. Wij zorgen ervoor dat alles op het gebied van drank voorziening en tapperij vlekkeloos verloopt. Met onze hulp worden deze festivals & evenementen tot een groot succes gebracht! Catering in Groningen gezocht om er een onvergetelijk feest van te maken? Laat dat maar aan ons over. Vraag nu je catering in Groningen & omstreken aan.

Evenementen verhuur en catering van top kwaliteit die door één partij in uitstekende banen geleid wordt. Dat wilt u toch ook?

Neem vrijblijvend contact op

De catering uitbesteden? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Onze service en materialen zijn o.a. ingezet bij:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV