Biertap huren

Biertap huren kan bij Drankengilde tegen een scherp tarief. Voorzie uw gasten van een gekoeld tapbiertje op uw verjaardag of bedrijfsfeest door een evenementen biertap te huren bij Drankengilde.nl! Vaak hebben biermerken hun eigen koppeling voor het aansluiten van een fust op de biertap. Dit is echter geen probleem wanneer u een biertap huurt bij Drankengilde. Wij passen ons aan aan uw wensen. De klant staat immers hoog in het vaandel! Een biertap is zowel te gebruiken voor de kleinere feesten en party’s als huwelijksfeesten, dorpsfeesten of de kleinschalige evenementen. Naast de verhuur van de tap installaties en bier fusten verzorgen wij ook alle zorgen die hiermee gepaard gaan. U hoeft het zelf dan ook niet te reinigen. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • koelkasten
  • tapwagens
  • ijsblokmachines

Zo kan er in ieder geval op elk moment van de dag een koud pilsje geschonken worden. Er kan gekozen worden voor allerlei verschillende merken bieren. Van de A-merken Heineken en Amstel tot het huismerk wat Drankengilde aanbiedt. Dit kan u een hoop geld besparen, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van het bier.

Biertap huren in Groningen en Friesland

Er kan in de meeste gevallen op korte termijn geleverd worden. De tapinstallaties worden veelal verzorgd bij jubilea, feesten en kleinschalige evenementen in het noorden van het land. Een biertap huren in Groningen doet u bij dé horeca specialist Drankengilde.nl. Naast bier bieden wij ook een ruim assortiment aan frisdranken en wijnen aan. Laat weten wat u precies zoekt om uw evenement/feest zo goed mogelijk te laten verlopen en wij ontzorgen u van alle organisatorische rompslomp die daar mee gepaard gaat. Wij verhuren met regelmaat een biertap in Groningen en Friesland en kunnen u daarom het juiste advies geven.

Advies voor inkoop van Bier en Tap installaties

Door de jarenlange ervaring in de horeca kan Drankengilde u uitstekend voorzien van advies op het gebied van zowel horeca als het huren van bijvoorbeeld een biertap. Het is voor organisaties soms lastig inschatten hoeveel drank en materiaal er nodig is bij een x-aantal personen. Na het in kaart brengen van de omvang van het evenement kunnen wij u van goed advies voor zien. Hoeveel bier, taps, fusten, frisdrank etc. er nodig is om de mensen te voorzien in hun behoefte. Wij voorzien u dan ook graag van een biertap verhuur.

De juiste kennis, ervaring en materialen in één: Drankengilde. 

Neem vrijblijvend contact op

Een biertap huren voor uw feest of evenement? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Biertap huren Groningen

Biertap huren? Deze mensen waren u bij ons al voor:

Bert de Haandrik

Bert de Haandrik

Eigenaar Cafe de Max

Martijn Friederich

Martijn Friederich

Eigenaar Glas om Lood

Robert Hoekstra

Robert Hoekstra

Eigenaar Brandmerck

Jeroen Holt

Jeroen Holt

Eigenaar Horecagoedkoop

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Drankengilde BV